סנופר
האם אתה רוצה להגיב להודעה זו? אנא הירשם לפורום בכמה לחיצות או התחבר כדי להמשיך.
סנופר

סנופר הקהילה הכי שווה שיש.

התחבר  PortalPortal  חיפושחיפוש  Latest imagesLatest images  הרשםהרשם  אינדקסאינדקס  

ליאונרד כהן היום בישראל

Go down 
3 posters
מחברהודעה
eiditr40
מתחיל
מתחיל

מספר הודעות : 15
Registration date : 27.08.09

ליאונרד כהן היום בישראל Empty
הודעהנושא: ליאונרד כהן היום בישראל   ליאונרד כהן היום בישראל Empty24/9/2009, 15:19

אחרי אינספור שמועות, הפעם, כנראה, זה קורה.
הזמר לאונרד כהן הגיע לארץ אמש, במסגרת סיבוב ה הופעות האירופאי שלו.
על-פי הפורום הרשמי של הזמר, כהן צפוי להופיע בישראל ב-24 בספטמבר.
למרות התמוטטות הזמר במופע במסגרת סיבוב הופעות שלו האחרון לפני בואו היום לארץ, הקול העמום והגדול יעלה על במת היכל נוקיה היום וינעים לנו שלוש שעות מזמננו.
כהן, שיהיה בן 75 כמה ימים לפני הופעתו בישראל, יצא לסיבוב ה הופעות הנוכחי לפני כשנה, אחרי 15 שנים בהם לא הופיע. בתחילה, תוכננו רק 28 הופעות בארה"ב, קנדה ואירופה, אך הביקוש הרב לו זכה המופע בכל מקום אליו הגיע הביא את כהן וצוותו להגדיל משמעותית את מספר ה הופעות וכיום הוא עומד על קרוב ל-90.

גם בארץ הפך המופע החדש של המשורר והמוזיקאי הקנדי ללהיט. ישראלים רבים מקרב אלו שיכלו להרשות לעצמם כרטיס להופעה בכמה מאות יורו כבר ראו אותו בלונדון, פריז או ברלין. התגובות על המופע, שנמשך 3 שעות וכולל הרכב נגנים גדול, נלהבות מאוד ברובן, עם כמה הסתייגויות. במקביל, יותר מ-9000 אנשים חתמו בחודשים האחרונים על עצומה שקוראת להבאתו של כהן לישראל.
בניגוד למדונה כהן אינו חותם את סיבוב ה הופעות שלו בישראל וימשיך משם לקנדה ארץ מולדתו.
חזרה למעלה Go down
מיקה
מקצוען
מקצוען

מספר הודעות : 119
Registration date : 19.08.09

הודעהנושא: Re: ליאונרד כהן היום בישראל   ליאונרד כהן היום בישראל Empty25/8/2010, 16:18

וואי איך בא לי שהוא יבוא שוב לארץ..
כשהוא בא לא הכרתי אותו כל כך וההיכרות עימו ועם השירים שלו הגיעה יותר מאוחר אחרי ששמעתי אותו הרבה ואמא שלי שמעה אותו הרבה וכו..
אצלי דרושים הרבה מאמצים שאני אתחיל לאהוב שירים.. אני צריכה באמת להתחבר למילים למוזיקה וגם לשמוע את זה מספיק פעמים כדי שאני אוכל לאהוב את זה..
אז עם ליאונרד זה קרה Smile
חזרה למעלה Go down
נופר
מנהל
מנהל

מספר הודעות : 79
Registration date : 01.08.11

הודעהנושא: Re: ליאונרד כהן היום בישראל   ליאונרד כהן היום בישראל Empty10/6/2013, 14:51

ואוו הוא מדהים!
מקצוען אמיתי!
אי רוצה לגמריללכת להופעה שלו.
עדיין יש??
אני רק צריכה לסיים הנדסאי תוכנה ואז אני אטוס לחול לראות אותו.
חזרה למעלה Go down

ליאונרד כהן היום בישראל
חזרה למעלה 
עמוד 1 מתוך 1